Linoljefärg / Falu Rödfärg

Äkta Svensk Linoljefärg

Högkvalitativt och hållbart: Vår Äkta Svenska Linoljefärg är tillverkad av svensk kallpressad kokt linolja och färgpigment av hög kvalitet. Med sin högtäckande förmåga kan den täcka större ytor än många andra färgtyper, vilket gör den till ett utmärkt val för olika projekt.

Allsidig användning: Den här linoljefärgen är mångsidig och passar för alla typer av underlag. Oavsett om det är trä, metall eller annat material, kan du lita på att vår linoljefärg ger en jämn och hållbar yta som håller länge.

Falu Rödfärg

En traditionell favorit: Vi är stolta återförsäljare av Falu Rödfärg, en färg med en historia som sträcker sig tillbaka till 1500-talet. Det naturliga pigmentet från Falu gruva ger färgen dess unika karaktär och djupa toner.

Konserverande egenskaper: Falu Rödfärg är inte bara vacker att se på, den har även konserverande egenskaper som skyddar träet. Med sina 20 naturliga mineraler i pigmentet bidrar den till att bevara träets kvalitet och livslängd.

Brett sortiment: Vi erbjuder Falu Rödfärg i olika kulörer för att passa olika projekt och stilar. Vårt sortiment inkluderar Röd, Ljusröd, Svart och Grå, alla med samma naturliga ursprung och höga kvalitet. Hos oss hittar du den perfekta färgen för ditt nästa projekt.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå