Legosågning

Moderna sågverk för precision och kvalitet

På MattisTrä arbetar vi med toppmoderna sågverk som uppfyller dagens höga standarder. Här tar vi hand om både vårt eget och kunders timmer och förädlar det efter specifika önskemål. Med avancerad teknik och erfarenhet säkerställer vi precision och hög kvalitet i varje sågning vi utför.

Klingsågverk för traditionell sågning

Vårt klingsågverk är specialiserat på traditionell sågning av stockar. Här kan vi skapa allt från brädor till plankor med en precision som återspeglar vår passion för hantverket. Oavsett om det är för byggnation, möbeltillverkning eller andra ändamål kan du lita på att vi levererar sågade produkter av högsta kvalitet.

Bandsågverk för grövre timmer

För det grövre timret, såsom lövträd, använder vi vårt bandsågverk. Med en imponerande kapacitet kan vi såga stockar upp till 5 meter långa och 700 mm grova. Denna avancerade maskin ger oss möjlighet att hantera även de största och mest robusta trästyckena med precision och effektivitet. Hos MattisTrä kan du vara säker på att ditt timmer behandlas med omsorg och expertis för att uppnå det bästa resultatet.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå