Hundsäng

Kvalitativa hundsängar i massivt trä

Hos MattisTrä tillverkar vi hundsängar av hög kvalitet i massiv ek och furu. Våra sängar är designade för att ge din fyrbenta vän den ultimata komforten och stödet den förtjänar. Vi erbjuder hundsängar i två standardstorlekar: 60×40 och 90×60, vilket gör att du enkelt kan hitta en säng som passar din hunds behov och storlek.

Olika ytbehandlingar för att passa din stil

Vi förstår att varje husdjursägare har sina egna preferenser när det gäller stil och estetik. Därför erbjuder vi olika ytbehandlingar för våra hundsängar. Du kan välja mellan att sängen ytbehandlas med linolja för att bevara det naturliga träutseendet eller täckmålas i vitt eller svart för en mer modern touch.

Skräddarsydda alternativ efter behov

Vi strävar efter att tillgodose våra kunders önskemål så långt det är möjligt. Om du behöver en hundsäng i en annan storlek eller önskar en annan färg än våra standardalternativ, är vi flexibla nog att skapa en skräddarsydd lösning enligt din önskan. Kontakta oss så diskuterar vi vilka alternativ som bäst passar dig och din fyrbenta vän. Hos MattisTrä är vi dedikerade till att tillverka hundsängar som både är praktiska och stilfulla, för att skapa en bekväm och trivsam plats för din hund att vila och sova på.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå